Om Individen Kiropraktik & Hälsa

Om Mig

Jag som driver Individen kiropraktik och hälsa heter Patrik Myhre och är Legitimerad kiropraktor.
Utbildningen är en femårig utbildning på skandinaviska kiropraktorhögskolan i Stockholm. För att bli Legitimerad av Socialstyrelsen krävs ytterligare 1 års praktisk tjänstgöring hos Legitimerad kiropraktor samt inom hälso och sjukvård inom Region.


Innan min utbildning till kiropraktor har jag jobbat med friskvård, massage och personlig träning under flera år. Jag har utbildat personliga tränare i Göteborg och i Värmland. Idag utbildar jag personliga tränare i humanbiologi och rehab/prehab på hälsotränarutbildningen.  


Är det något jag lärt mig under alla dessa år är det att människokroppen är fantastisk och ger man den rätt förutsättningar kan den åstadkomma mycket.


Idrott, träning och hälsa har alltid varit en stor del av mitt liv, så med mina utbildningar, erfarenheter av smärtproblematik och rehabilitering  hoppas jag att kunna hjälpa dig som patient på allra bästa sätt.


Hos mig får du en noggrann undersökning av nervsystem, muskler och leder. Behandlingsplan diskuteras fram tillsammans med dig som patient.  

Behandling och eventuell rehabiliteringsplan baseras helt på dina individuella behov och sökorsaker.